Tren Teknologi Paling Top Kanggo Dominasi Taun 2018

Penemuan spektakuler sing kalebu teknik pangenalan pasuryan ing iPhone X Apple minangka salah sawijining tren desain aplikasi sing paling luar biasa taun kepungkur. Nalika tren teknologi urip kanggo wektu sing cendhak, pangenalan pasuryan bakal ndominasi industri aplikasi ing…

Read More

Analisis Njero Kabeh Jinis Lemak

Yen sampeyan krungu apa-apa apa karo "lemak", iku tansah ing negatif. Sejatine yen kakehan lemak ora apik kanggo sampeyan nanging lemak isih dibutuhake dening awak. Sampeyan ora krungu akeh babagan, nanging awak butuh lemak ...

Read More

6 Kesalahan Desain Web Ora Bisa Sampeyan Bisa Mbayar

Sampeyan wis nggawe situs web sing nggumunake kanthi visual nanging gagal narik pangguna utawa pangguna sambat babagan navigasi. Kemungkinan ana sawetara kesalahan desain web. Kanthi cara sing padha, situs web kasebut cukup migunani lan gampang digunakake, nanging umume pangguna mikir…

Read More

Pemasaran Konten vs Bangunan Link

Ana akeh blog lan perusahaan SEO sing kabeh ngomong macem-macem kanggo entuk peringkat ing kaca pisanan Google. Sajrone 12 wulan kepungkur, kabeh teori kasebut diuji. Kita bakal nyelehake kabeh teori SEO iki…

Read More

6 Piranti Android Saben Pengembang Kudu Dikenal Babagan

Napa OS Android dadi pilihan sing paling disenengi kanggo pangembang? Android nggawe prekara sing sederhana lan minangka sistem operasi seluler sing bisa diukur banget lan uga pangguna sing grapyak banget. Pengenalan macem-macem alat wis gampang kanggo pangembang aplikasi Android nggawe inovatif…

Read More

Cara Ngapung Kelas Pertama Kanthi Diskon

Plancongan kelas siji minangka kemewahan sing ora bisa dituku wong akeh, nanging yen sampeyan duwe pesawat dawa tinimbang sampeyan, nggunakake dhuwit ekstra kanggo kelas pertama utawa bisnis bisa nggawe plancongan luwih nyaman. Yen sampeyan pesen tiket online, biasane ora…

Read More