Ing Campervans Ing Film kasebut

Campervan duwe pikiran sing paling seneng karo film nalika ngobrol babagan film "About Schmidt". Umume wong ora bisa lali gaya urip sing nyenengake ing campervan ing film iki. Warren Schmidt nyopir campervan Winnebago Adventurer saka Omaha menyang Denver, uga simbolis…

Read More

Masalah Lingkungan Paling Penting sing Ngadhepi Jagad

Pamrentah internasional lan kabeh pamrentah nasional nggawe lingkungan supaya cocog karo kita, nanging isih ana sawetara masalah utama sing diadhepi saben dina, kanggo nylametake planet kita, kabeh wong butuh upaya sing padha. Ing kene sawetara nerangake kanthi jelas kepiye carane dadi…

Read More

Apa Solar Mangsa Panas lan Adhem?

Sawetara wong prédhiksi manawa energi surya bakal dadi mangsa panas lan adhem. Nanging apa bener? Kaya topik energi apa wae, ana akeh faktor sing bisa ditindakake; langsung saka tongkat, pemanasan lan adhem surya saiki ora populer…

Read More

Film Komedi Terbaik Hollywood lan Seri

Kabeh dicampur karo seneng-seneng; saka wiwitan nganti pungkasan, sampeyan bakal seneng pemandangan sing paling nyenengake. Kepiye yen aktor sing disenengi sampeyan duwe peran ing film parodi? Bayangake lintang-lintang kanthi otomatis bakal nggawe eseman ing wajahmu kaya Leslie Nielsen,…

Read More

10 Tips Kanggo Ngurus Planet

Lingkungan dadi luwih penting kanggo kita, anak lan putu. Dina iki dielingi manawa Bumi lan ekosistem minangka omah kita, lan kita kudu entuk keseimbangan antara kebutuhan ekonomi, sosial lan lingkungan saiki lan mbesuk…

Read More

5 Film Paling Diantisipasi Musim Panas 2014

Saiki musim panas wis resmi teka, saiki wayahe adhem ing teater lan mriksa film sing paling diantisipasi ing musim panas iki. Iki minangka limang ndhuwur: 1. Tammy Mbukak: 2 Juli 2014 Dirating: Genre R: Komedi Melissa McCarthy (Bridesmaids and The…

Read More

Desain Patio Beton Unik

Aja dadi alun-alun nalika nerangake teras. Ana macem-macem desain sing nyenengake lan rumit sing bisa sampeyan lakoni kanggo teras, kabeh bisa dipersonalisasi kanggo halaman lan lanskap sampeyan. Nanging, akeh opsi sing bisa ngalahake wong kanthi cepet;…

Read More

Panyebab utama Pemanasan Global

Kita kabeh ngerti manawa terus munggah suhu rata-rata minangka sebab utama Pemanasan global. Polusi udara, Deforestasi, TPA, nggabungake siji liyane kanthi ora langsung kanggo nggawe pemanasan. Panel antar pemerintah babagan perubahan iklim (IPCC) nglaporake manawa pemanasan yaiku…

Read More
/

"Kencan" Kontroversi Kylie Minogue

Video musik Kylie Minogue paling anyar "Sexercise" nggawe swara rame, ora kabeh disenengi. Video kasebut kanggo single nomer loro saka album paling anyar yaiku Kiss Me Once lan bakal dadi video promosi kanggo album kasebut. Single pertama menyang…

Read More