Gordon Matthew Thomas Sumner - Sting

Miturut Neil Tennant, masarakat dadi beku kanthi emosional ing umur apa wae. Michael Jackson bakal pinasthi umur 10 taun, lan Van Morrison ora bakal nate mandhegani remaja enom sing grundelan kasebut. Nanging Sting wis dadi artikulasi, erudite ...

Read More

Pulo Sri Lanka sing Sugih lan Beragam

Pulo sing paling apik ing saindenging jagad - Sri Lanka, wis narik kawigaten para pengunjung nalika preinan Sri Lanka ora mung akhir-akhir iki nanging uga saka umur. Sri Lanka minangka tanah sing dikaruniai kekayaan alam gedhe tenan sing wis dadi tujuan sing digoleki. Dumunung…

Read More

Seneng Buku Leonard Cohen

Sampeyan bisa uga ngerti Leonard Cohen kanthi musik sing mempesona. Swarane narik kawigaten sampeyan, lan lirike nyenengake lan migunani. Nanging ing ndhuwur karir musik sing sukses banget, Cohen wis misuwur ing jagad sastra minangka…

Read More
1 2 3 ... 34