Dina Campervans Dina Pilem

Campervan aya dina pipikiran seueurna anu resep pilem nalika urang nyarioskeun pilem "About Schmidt". Kaseueuran jalma moal tiasa mopohokeun gaya hirup anu pikaresepeun cicing di campervan dina pilem ieu. Warren Schmidt nyetir campervan Winnebago Adventurer na ti Omaha ka Denver, ogé simbolis…

Maca deui

Masalah Lingkungan Anu Penting Nyanghareupan Dunya

Pamaréntah internasional urang sareng sadaya pamaréntah nasional anu sanés ngadamel lingkungan pikeun urang, tapi tetep aya sababaraha masalah utama anu urang nyanghareupan unggal dinten, dina nyalametkeun planét urang sadayana kedah aya upaya anu sami. Di dieu aya anu jelas ngajelaskeun yén kumaha aranjeunna janten…

Maca deui

Pilem Komedi Terbaik Hollywood sareng séri

Éta sadayana pacampur sareng senang; ti mimiti nepi ka akhir anjeun bakal resep adegan pikaresepeun paling gélo. Kumaha upami palaku anjeun anu resep maénkeun peran dina pilem parodi? Ngabayangkeun bintang-bintang sacara otomatis bakal nyium wajah anjeun sapertos Leslie Nielsen,…

Maca deui

10 Tip Pikeun Ngurus Planét

Lingkungan beuki penting pisan pikeun urang, barudak sareng incu urang. Dinten ieu émut yén Bumi sareng ékosistem na mangrupikeun bumi bumi urang, sareng urang kedah ngahontal kasaimbangan antara kabutuhan ékonomi, sosial sareng lingkungan ayeuna sareng pikahareupeun ...

Maca deui

5 Pilem Anu Paling Diantisipasi Musim Panas 2014

Ayeuna usum panas parantos resmi sumping, waktosna pikeun tiis di téater sareng mariksa pilem anu paling diantisipasi dina usum panas ieu. Ieu mangrupikeun lima luhur: 1. Buka-Tammy: 2 Juli 2014 Dipeunteun: Lagu Sunda Genre: Komedi Melissa McCarthy (Pangantén sareng The…

Maca deui

Desain Patio Beton Unik

Entong pasagi nalika teras. Aya seueur desain lucu sareng rumit anu tiasa anjeun kéngingkeun pikeun teras anjeun, anu sadayana tiasa dipersonalisasi pikeun halaman sareng bentang anjeun. Nanging, seueur pisan pilihan anu tiasa gancang ngabahekeun hiji jalma;…

Maca deui

Sabab utama pemanasan global

Urang sadayana terang yén neraskeun naékna suhu rata-rata mangrupikeun alesan utama pemanasan global. Polusi udara, Deforestasi, TPA, ngagabungkeun saling saling teu langsung pikeun ngawangun pemanasan. Panel antarpamaréntah ngeunaan parobihan iklim (IPCC) parantos ngalaporkeun yén pemanasanana nyaéta…

Maca deui
/

Kylie Minogue Kontroversial "Sanggama"

Pidéo musik panganyarna Kylie Minogue "Sexercise" nyiptakeun sora ageung, henteu sadayana ogé pikaresep. Pidéo ieu pikeun single kadua albeum panganyarna na Kiss Me Once sareng bakal dijantenkeun salaku video promosi pikeun albeum. Single anu munggaran Kana…

Maca deui
1 2 3 ... 120