Kunaon Tim Pengacara Kudu Laksanakeun Percobaan Rancatan Rutin?

Dina setting pendidikan, uji coba bohong dimaksudkeun pikeun ngadidik mahasiswa hukum pikeun wawuh sareng pangalaman rohang pangadilan. Sadaya detil sareng jebakan kedah dilebetkeun pikeun mastikeun yén éta katingalina réalistis. Ngaliwatan cobaan olok-olok, ahli hukum profesional tiasa ngartos ngeunaan kaunggulan sareng kalemahan…

Maca deui

Top 7 Wéb anu Mangpaat Pikeun Wisata ka Inggris

Karajaan Inggris disebut nagara Ageung henteu musnah - éta mangrupikeun gabungan tina opat nagara dina hiji set. Royal England sareng tempat wisataana, istana abad pertengahan sareng gedong Wales, kaéndahan anu surem di gunung-gunung anu indah sareng danau Skotlandia, desa kuno…

Maca deui

Gagasan Karajinan Spooktacular Lebaran Gampang

Lebaran gancang caket, anu hartosna aya seueur inspirasi anu pikasieuneun pikeun mere ilham proyék karajinan anjeun. Sareng naha henteu? Pernah janten hal anu goréng pikeun asup kana sumanget pésta sareng ngarayakeun acara musiman ku kreativitas anjeun! Naha anjeun milari kasenangan ...

Maca deui

5 Gaya ngojay pang populerna

Janten salah sahiji kagiatan olahraga anu paling pikaresepeun, ngojay nawiskeun sababaraha jinis gaya. Aya sababaraha anu biasa anu tiasa dipilampah ku amatir, babarengan sareng kompleks anu sanés anu tiasa dinikmati ku para profesional ogé ngojay anu terlatih. Aya sababaraha gaya populér anu…

Maca deui

Alesan Pikeun Cekap Energi

Urang hirup dina jaman henteu sama sakali sapertos anu sanés. Kalayan sajumlah ageung kamajuan mékanis anu sayogi sayogi, kahirupan urang dijantenkeun kirang nungtut, anu diberkahan, ngémutan kahirupan gancang anu seueur anu dipimpin ku seuseueurna. Akhir-akhir ieu, léngkah anu luar biasa…

Maca deui
1 2 3 ... 239