Saha Anu Tiasa Ngajarkeun Kuring Online?

Saha Anu Tiasa Ngajarkeun Kuring Online?

7 menit dibaca

Salami mangtaun-taun, diajar janten tugas anu nanjeur pikeun seueur jalmi, langkung-langkung kumargi sipatna mahal pikeun ngahontal pendidikan. Sanaos kitu, sababaraha kursus sapertos IT nyanghareupan tantangan anu langkung seueur kusabab kurangna jalan pikeun diajar sareng kakirangan tutor. Nanging, berkat internét, ayeuna tiasa aksés kana kelas IT di mana waé di dunya gratis. Naon anu langkung saé kuring yén kelas ieu ditawarkeun gratis. Anu matak pikakeuheuleun nyaéta internét ramé dinten ayeuna sareng seueur platform diajar IT anu nawiskeun pendidikan anu baku. Penting pikeun mahasiswa IT naon waé pikeun ngadaptar pikeun platform anu sah kalayan tutor anu terkenal. Kitu cenah, ieu mangrupikeun platform top sareng tutor anu berpengalaman anu tiasa ngajarkeun IT online.

Akademi Cyber

Dumasar di Inggris, Cyber ​​Academy parantos netepkeun dirina dina yayasan nawiskeun kelas IT kualitas gratis ngalangkungan profesional anu disertifikasi di lapangan. Platform ieu nawiskeun rangkay kursus IT mimitian ti program dugi ka matématika. Kursus-kursus dikerjakeun ogé pikeun mahasiswa dina tingkat naon waé. Tutor didieu nganggo cara interaktif pikeun ngajar murid sapertos ngagunakeun tutorial video. Anu ngajantenkeun platform ieu langkung saé nyaéta kanyataan yén murid dibéré aksés bébas bahan diajar pikeun panilitian salajengna. Tutor di dieu langkung dikenal ramah sareng ngajawab unggal patarosan anu disayogikeun ku murid sacara éksténsif. Kalayan kecap séjén, Cyber ​​Academy ngajamin kasuksésan anjeun dina IT.

Udacity

Udacity mangrupikeun platform anu tiasa dianggo rada béda ti sésana, tapi masihan hasil anu dipikahoyong pikeun murid mana waé. Éta nawiskeun seueur kursus dina sababaraha bidang anu béda sareng IT anu janten jurusan utama. Di dieu anjeun bakal mendakan macem-macem tutor mumpuni anu gaduh pangalaman ngajar kursus IT online. Nanging, naon anu nempatkeun Udacity tara sareng sésana platform nyaéta kumaha para tutor kalibet sacara interaktif sareng murid ngalangkungan pidéo. Anjeun salajengna tiasa naroskeun sareng kéngingkeun waleran saatos réngsé unggal sési pidéo. Ieu mastikeun yén anjeun ngartos unggal konsép anu diajarkeun. Ogé, anjeun ditawarkeun conto patarosan anu kedah dilakukeun salaku tugas sateuacan kelas payun. Ieu mangrupikeun platform anu saé pikeun saha waé anu ngamimitian kelas IT atanapi saha waé anu badé mayunan pendidikanana.

Codecademy

Salah sahiji bidang anu paling penting dina IT nyaéta program. T tanpa nyarios yén programer diperyogikeun pisan di pasar ayeuna kusabab tren IT ayeuna. Kusabab ieu Codecademy didaptarkeun pikeun nawiskeun program pamrograman online gratis. Éta henteu diragukeun mangrupikeun platform pamrograman pangageungna sareng pangsaéna sabab dipikaterang ngagaduhan tutor anu berpengalaman dina bidang pemrograman. Saterasna, Codecademy ngagaduhan sistem anu épisién anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun sadaya bahan diajar. Sapertos anu sanésna, Codecademy mangrupikeun platform anu berorientasi interaktif anu ngamungkinkeun anjeun pikeun berinteraksi sareng tutor anjeun dina unggal kelas. Tugas masihan ka anjeun dina unggal tahap diajar pikeun latihan pikeun mastikeun yén anjeun janten programmer dewa di lapangan. Naon anu ngajantenkeun Codecademy menonjol ti sésana tapi, nyaéta kanyataan yén aranjeunna nawiskeun sertipikat ka siswa anu tampil leres pisan sareng ngalengkepan kursus.

Learnstreet

Ngan sapertos Codecademy, Learnstreet ogé didaptarkeun pikeun program. Di dieu, bahasa pamrograman anu ditawarkeun kalebet C ++, HTML5, Ruby sareng python sareng anu sanésna. Nanging, upami anjeun mikir yén anjeun henteu ngartos naon anu diajarkeun di Codecademy, maka ieu mangrupikeun tempat anu pas pikeun anjeun. Kursus-kursus di dieu disederhanakeun pikeun suite murid anu henteu terang ngeunaan IT. Kursus-kursus dirarancang pikeun lalaunan sareng laun nyandak anjeun luhur dunya rumit tina panyandian. Hatur nuhun kana tutor khusus anu sayogi, anjeun bakal salawasna betah nalika diajar Éta tina platform ieu. Hal ieu sabab para tutor mahir dina kaayaan murid anu anyar sareng aranjeunna bakal berinteraksi kalayan ngagunakeun conto saderhana nalika ngajar. Kalayan tutor anu mampu sareng berpengalaman, Learnstreet pasti tempat anu paling saé pikeun diajar TI salaku murid anyar.

Kodeu Ngempur

Sakumaha namina nunjukkeun, ieu mangrupikeun platform coding anu parantos kabuktosan ngahasilkeun hasil pikeun mahasiswa IT. Hal paling narik ngeunaan ieu panggung nyaéta aranjeunna ngagaduhan tutor anu luar biasa anu ngagunakeun téknik anu béda pisan tina sésana nalika ngajar. Naon anu dilakukeun ku tutor ieu nyaéta aranjeunna ngajar anjeun coding ku ngagunakeun kaulinan. Ieu ngajantenkeun konsép gampang pisan diajar. Téhnik ieu cocog pisan pikeun murid anu mimiti dina IT. Sanaos tutor nganggo setting gim pikeun ngajar muridna, penting pikeun dicatet yén kode anu diajarkeun langkung jero sareng berorientasi pikeun ngaluarkeun unsur kesederhanaan. Salajengna, para tutor ramah pisan sareng ngabantosan anjeun sapanjang jalan. Ngan dina 5 minggu, anjeun bakal réngsé kursus sareng siap pikeun pasar.

Hésé pisan pikeun milari tutor anu mumpuni, berpengalaman sareng khusus anu tiasa ngajar anjeun kursus IT online ayeuna. Nanging, lima platform ieu kabuktosan ngagaduhan tutor pangsaéna di industri kalayan sadaya atribut anu disebatkeun. Anjeun tiasa percanten ka aranjeunna pikeun nyoco anjeun ku élmu IT tanpa biaya. Ngan ukur 5 dugi 6 jam saminggu, anjeun tiasa ngalengkepan kursus IT anjeun sareng siap-siap pikeun pasar brisling.