7 Superfood Pikeun Ngalawan Kembung

Pikeun seueur jalma, kembung mangrupikeun bagian sanés tina kahirupan sadidinten. Aranjeunna merangan kembung sareng ngarareunah unggal dinten ku pil cai, diuretik, sareng tablet relief pencernaan. Padahal tablet ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan awak anjeun, éta ogé tiasa gaduh efek samping anu teu raoseun. Untungna, aya…

Maca deui
/

6 Mangpaat Kaséhatan Sareng Kagunaan Beetroot

Root bit mangrupikeun salah sahiji superfood anu tiasa ningkatkeun kinerja atletik. Kalayan raos sareng warna anu amis, bit beureum ngabantosan nyegah panyakit sapertos kanker, tihang, sareng panyakit kardiovaskular. Ngabantosan pikeun ngirangan résiko kaleuwihan beurat sareng obesitas. Tapi éta henteu tiasa…

Maca deui
/

Naon ari Superfoods?

Dinten ayeuna aya seueur seueur suplemén vitamin, pil diet sareng suplemen gizi anu disangka alami. Tapi, naha anjeun kantos nguping ngeunaan Superfoods? Tetep sareng pelajari naon trend anyar ieu dina bidang nutrisi. Naon éta aranjeunna? Superfoods 100%…

Maca deui

Kumaha Tetep Yakin liwat Menopause

Aya gejala atanapi tanda sanés ngan ukur fisik anu kaalaman awéwé dina tahap ménopause. Éta tiasa sumping ku parobihan émosional sareng tantangan. Tantangan ieu hésé pikeun sababaraha awéwé pikeun diungkulan nalika ménopause. Éta sababna sabab utama harga diri handap ...

Maca deui
/

Pra-Kawijakan Médis Cék Pikeun Warga Senior

Pemeriksaan médis sateuacan anjeun mésér kabijakan ngajantenkeun anjeun raoseun meh. Langkung seueur, upami anjeun ngagaduhan panyakit anu tos aya, maka anjeun bakal ngalakukeun naon waé pikeun nyegah pamariksaan kasihatan kusabab sagala jinis pikiran négatip di sakurilingna. Hei tapi henteu anjeun terang anu pangsaéna ...

Maca deui
1 2 3 ... 55