Fitur Utama Parangkat Lunak ERP

ERP (Enterprise Resource Planning atanapi Business Resource Planning) mangrupikeun manajemén terpadu tina sistem komputer prosés bisnis utama pikeun perusahaan, ogé administrasi sumber daya, khususna pikeun anu aya hubunganana sareng logistik, produksi, SDM, sareng akuntansi. Éta mangrupikeun bentuk kontrol sareng…

Maca deui
/

Sajarah NASCAR Racing

Nalika Perang Dunya Kadua parantos réngsé, paménta mobil énggal di Amérika Serikat ngaluncat pisan nalika balikna prajurit. Industri anu parantos ngahasilkeun alat-alat militér salami lima taun lami langsung nerapkeun desain énggal ieu kana mobil. Ieu…

Maca deui