Naha Rutinitas Enjing Ngaleutikan?

Kabiasaan énjing damel kanggo seueur jalmi kusabab aranjeunna ngabantosan aranjeunna ngaluncatan dinten-na sareng ngamimitian dina catetan anu positip sareng produktif. Nanging, rutinitas énjing (khususna anu kuat) sanés kanggo sadayana. Nyatana, rutinitas énjing teuing kusabab seueur alesan ... Sanés sadayana…

Maca deui
1 2 3 ... 5