Pagawean Sarwa Komposer Kelas Dunya Nami Melumad

Gosip nyatakeun yén sababaraha urang mikir dina jumlah sareng sababaraha mikir dina warna sareng jalma anu hirup di dunya musik ... teu aya anu terang kumaha pamikiran luar biasa na atanapi gambar naon anu disulap dina pikiran anu terus-terusan kreatif atanapi bahkan upami…

Maca deui

Kumaha Ngamimitian Band Musik Anjeun?

Musik mangrupikeun hobi sareng karep pikeun seueur jalmi. Ogé éta mangrupikeun sumber pendapatan pikeun sabagian. Seuseueurna, jalma-jalma tertarik kana musik kusabab minat pisan kana seni ieu. Musik pasti masihan katengtreman sareng kapuasan méntal pikeun jalma kusabab ...

Maca deui

Jimmy Buffett - Penghibur Prolific

Jimmy Buffett mangrupikeun musisi Amérika anu suksés, panulis lagu, panulis, palaku, sareng pangusaha. Anjeunna lahir tanggal 25 Désémber 1946 di Pascagoula, Mississippi, AS. Buffett neuteup karir musikna di Nashville, Tennesse, dina akhir taun 1960an salaku seniman nagara. Genre musik utama na kalebet…

Maca deui
1 2 3 ... 35