Lisa Rinna - Ibu Rumah Tangga Anyar Dina RHOBH

Nalika batur sapagawean na di RHOBH (Ibu Rumah Tangga nyata Beverly Hills) Kim Richards ditéwak kusabab tuduhan mabok sareng nolak ditahan, Lisa Rinna anu pangheulana nawiskeun dukunganna dina Twitter Feed na. Anjeunna parantos nyatet parobihan sobatna sareng nyatakeun masalahna ...

Maca deui

Cinta buku Leonard Cohen

Anjeun tiasa terang Leonard Cohen pikeun musik jero, anu mempesona. Sorana narik anjeun, sareng lirik na anu sumanget sareng bermakna. Tapi di luhur karir musikna anu suksés pisan, Cohen parantos nyohor di dunya sastra salaku ...

Maca deui

Emma Stone Perjoangan nyandak kaputusanana

Artis palaku Emma Stone nyarios penting pikeun masing-masing jalma pikeun milih masing-masing dina kahirupan, kaasup ieu sanés hal anu umumna anggap saderhana. Artis pertunjukan Amazing Spider-Man 2 anu bobogohan sareng palaku sareng co-star Andrew Garfield nyarios yén anjeunna narékahan pikeun…

Maca deui

Pagawean Luar Biasa Gioya Tuma-Waku

Resumé Gioya Tuma-Waku urang maca sapertos kahirupan bintang pilem anu asli. Nyaéta, ti saprak alit anjeunna nekad yén moal aya anu ngahalangan dirina janten aktris, kolotna nyoba ngalemahkeun dirina, anjeunna bertindak dina sandiwara sakola, anjeunna kéngingkeun gelar kuliah…

Maca deui

The Charlie Sarbini Sarbini

Charlie Clark pastina jalma anu pikaresepeun. Anjeunna aktor anu berbakat pisan, paling henteu, sareng diantarana, anjeunna mangrupikeun pamaén drum terkenal sareng pamuter tenis super. Utas anu nyambungkeun masing-masing disiplin ieu nyaéta kumaha Charlie parantos salawasna ngatur…

Maca deui

Anna Scott Produser Extraordinaire

Anna Scott mangrupikeun produser acara TV. Anjeunna ti London sareng ayeuna anjeunna cicing di Los Angeles. Anjeunna mangrupikeun produser anu tiasa ngalaksanakeun hal-hal sareng anu dilakukeun. Anjeunna tiasa nyerat skrip, nyetél logistik némbak, langsung sareng…

Maca deui