6 Alat Android Unggal Pengembang Kedah Terang Ngeunaan

Naha OS Android mangrupikeun pilihan anu paling dipikaresep pikeun pangembang? Android ngajantenkeun saderhana sareng mangrupikeun sistem operasi sélulér anu tiasa diukur anu ramah-pangguna ogé. Perkenalan seueur alat parantos ngajantenkeun gampang pikeun pangembang aplikasi Android pikeun nyiptakeun inovatif…

Maca deui

Maroko Ngawangun Pembangkit Tenaga Surya Pangageungna

Diperkirakeun yén Stasiun Tenaga Surya Ouarzazate Maroko badé bakal tiasa ngahasilkeun énergi alternatip anu cukup sareng énergi anu tiasa dibekalan pikeun nyayogikeun kakuatan langkung ti sajuta jalma. Énergi surya anu dihasilkeun di fasilitas ieu ogé bakal ningali nagara ngirangan émisi karbon na ...

Maca deui

2 Blok Gedong Penting Of A Virtual Office

Kantor virtual hartosna yén anjeun moal hariwang deui ngeunaan nyandak data atanapi aplikasi anjeun dimana waé anjeun angkat. Anjeun ogé moal hariwang ninggalkeun data anjeun dina sistem anu salah. Hiji-hijina hal anu anjeun peryogikeun nyaéta ...

Maca deui

5 Cara Pikeun kéngingkeun Perancaran, Pengadaan Terpusat

Prosés pengadaan terpusat paling cocog pikeun usaha anu nyobian langkung épisién sareng kéngingkeun kendali ka pengadaan. Tanpa prosés anu terpusat, tiasa sesah kéngingkeun pisibilitas sadaya pengadaan. Pikeun ngayakinkeun pamangku kapentingan ngeunaan fungsi terpusat henteu gampang. Transisi…

Maca deui

Transformers Isolasi

Transformer isolasi didamel tina gulungan tambaga tatu dina silih, sareng masing-masingna disayogikeun ku sumber kakuatanna. Istilah 'trafo isolasi' ieu sacara teknis nunjukkeun kana trafo. Khususna, éta mangrupikeun trafo anu tiasa ngasingkeun arus bolak-balik ...

Maca deui

Anu Kami Terang Ngeunaan Telepon Windows Sajauh ieu

Anu urang terang ngeunaan telepon windows dugi ka ayeuna Sejarah: kerjasama Windows mangrupikeun ciri khas téknologi modéren. Éta mangrupikeun organisasi anu pangpayunna ngadamel sistem operasi komputer sareng masihan kami antarbeungeut pangguna grafis anu gancang ngagantikeun anu sateuacanna nyaéta jalur paréntah ...

Maca deui
1 2 3 ... 81