kontak

Abdi resep ngupingkeun ti jalmi

Sakali mangsa aya tilu mojang alit anu angkat ka akademi pulisi. Dua di Los Angeles. Anu sanésna di San Fransisco. Sareng masing-masing ditugaskeun tugas anu bahaya pisan. Tapi kuring ngajauhkeun aranjeunna tina sagala rupa éta. Sareng ayeuna aranjeunna damel pikeun kuring. Nami abdi Charlie.

alamat: Foo, Brooklyn, NYC.
Tel: + 1-234-5678
sosial: FB | TW | IG